Fișă Financiară

Bibliotecă de Resurse    Fisă Financiară

Fisă Financiară

Această resursă te ajută să vizualizezi costurile versus veniturile lunare și este un punct de start important în educația ta financiară.

Trebuie să intri în cont pentru a accesa această pagină. Dacă nu ai unul – creează cont !
Descarcă varianta în Excel.
Accesează în Google Sheets.

De ce să folosești o Fisă Financiară?

Te va ajuta să-ți dai seama unde ai prea multe cheltuieli lună de lună și care sunt resursele financiare pe care le ai la îndemână.

Ce este inclus?

  • Un spreadsheet editabil în care îți poți calcula costurile și veniturile lunare pe mai multe categorii.

Cum te folosești de această Fisă Financiară

Pentru început, fie descarci această Fișă Financiară fie îți faci o copie în Google Drive. Păstrează acest prim fișier ca un back-up. Apoi, în fiecare lună completezi tabelul conform indicațiilor pe care le găsești pe prima pagină.

Dacă ai nevoie de ajutor în plus sau vrei să afli mai multe despre alfabetizarea financiară, lecția 2.3.5 Finanțe din cursul Mentoratul Medtinker este ceea ce cauți.

NOTĂ: noi nu suntem nici contabili nici consultanți fiscali. Informațiile financiare din această resursă sunt cu titlu educativ și au la bază opiniile noastre personale și informațiile pe care le-am dobândit la rândul nostru din surse terțe. Nu îți recomandăm să iei decizi financiare strict pe baza acestei resurse (este un domeniu extrem de complex) dar îți recomandăm să o privești ca un punct de plecare pentru educația ta financiară viitoare.