Ce merită?


Ce merită să ascuți, să citești, să vizionezi?

Un newsletter bilunar ce te ajută să investești timpul în content cu însemnătate

Aproape în fiecare dimineață de sâmbătă eu și soția mea mergem la cafeneaua noastră favorită, ne cofeinizăm corespunzător, iar ulterior la o librărie din apropiere.

Stăm o perioadă, ne uităm prin rafturi și răsfoim ce găsim.

Prin descoperirile acelea și discuțiile pe care le purtăm cu invitații ocazionali, ne dăm seama ce merită cu adevărat timpul și atenția noastră.

Acest ritual este ce împărtășim în newsletter-ul #CeMerită.

swipe în jos să afli mai multe

scroll în jos să afli mai multe

swipe în jos să afli mai multe

Abonează-te acum, gratuit!

+50 Gears

(dacă ești logat(ă) în cont când te înscrii)

Un newsletter altfel (pe bune)

Cum te ajută #CeMerită?

Când te abonezi la newsletter, primești gratuit două mail-uri pe lună – în prima sâmbătă după ce te abonezi, apoi la 14 zile.

În fiecare e-mail vei primi un micro-review al unei cărți, podcast, film, joc, curs sau orice altceva ce merită pentru dezvoltarea ta profesională și personală. Îți vom spune de ce are valoare pentru tine, cât de dificil îți va fi de parcurs și cât de mult timp trebuie să investești pentru a le termina. Încheiem fiecare e-mail cu câteva gânduri de final sau chiar ceva goodies.

Timp
Nu pierzi timp și efort cu lucruri inutile

„Nu știu ce să citesc/ascult/văd mai întâi”. Timpul este prețios, știm. Tocmai de aceea newsletter-ul vine direct în inbox-ul tău, cu toate informațiile incluse. Clar și concis ca tu să extragi ce ai nevoie.

Orizont
Îți deschide orizonturile persoanle & profesionale

Adesea trebuie să cauți o experiență nouă pentru a deveni mai înțelept. Câteodată însă, ai posibilitatea ca experiențele să vină direct la tine. Cum ar fi să devii o persoană mai complexă printr-un simplu e-mail?

Opinie v3
Opinia ta va valora și va ajuta mai mult

Cu toții apreciem sfaturile utile din surse sigure. Chiar dacă este doar un ingredient, „Ce Merită” te va ajuta să capeți experiență în diverse domenii și să oferi recomandări mult mai utile celor dragi.

Ce am recomandat până acum

Nu pierde e-mail-ul următor!

© 2016-2022 – Medtinker Education S.R.L. | CUI: 44439440, Registrul Comerțului: J40/10392/2021 | Adresă: Intr. Ceauș Radu, nr. 1, ap. 1, București, sect. 3 | Contact: hello@medtinker.ro

Drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate asupra conținutului de site și datelor de pe site sunt deținute de Medtinker Education S.R.L.


Envelope


Facebook


Instagram


Linkedin


Tiktok


Twitter


Youtube

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei