Despre Noi

Cine suntem și cum am apărut?

Medtinker este o platformă de educație, dezvoltare profesională și personală dedicată special studenților la facultăți medicale, psihologilor, farmaciștilor și medicilor de orice fel.

Din 2016 explorăm diverse subiecte din educație, știință, cultură și modurile în care acestea se traduc prin medicină.

Ideea apare

În timpul pregătirii pentru examenul de rezidențiat, ne strângem la un loc notițele de curs, schemele, tabelele și le împărtășim cu colegii noștii.
Feedback-ul este incredibil și ne împinge de la spate să devenim mai ambițioși. 

2016

Planificarea începe

În primul an de rezidențiat, începem pregătirea primei versiuni a platformei. Ne informăm despre cele mai bune practici ale unui astfel de proiect și integrăm toate cunoștințele noastre despre educație. 

2017

Prima periodă Medtinker

În prima parte a vieții platformei, am găzduit cursuri online pentru examen bazate pe bibliografia compendiilor de rezidențiat.

Cu 50.000+ vizualizări din partea 6.000+ de colegi individuali, o considerăm un succes în mediul educației medicale online din România.

2018 - 2021

Medtinker v2.0

După retragerea bibliografiei pe care cursurile noastre erau bazate, decidem să transformăm complet Medtinker.

În momentul actual, găzduiește cursuri esențiale din diverse domenii dedicate atât studenților la facultăți medicale cât și farmaciștilor, psihologilor medicilor de orice fel.

2021 - ?

Alin Teodosiu

co-founder, chief executive Officer

Este medic rezident neurolog cu un interes profesional pentru medicina de somn și educația medicală modernă.
Se ocupă de funcționalitatea tehnică, UX și de crearea de content pentru Medtinker.
În 2022 se pregătește să devină al cincilea Român acreditat de ESRS drept expert in sleep medicine. Este absolvent a multiple cursuri de dezvoltare profesională de la Universitățile Duke și Michigan pe subiecte precum neuroștiință, neurofiziologia somnului și tehnici de instructaj medical. Este fost-coordonator al departamentului științific din cadrul SSCR (Societatea Studențească de Chirurgie din România).

Corina Teodosiu

Co-Founder, Chief Design Officer

Este medic rezident nefrolog cu un interes profesional pentru principiile de alimentație sănătoasă atât ale populației generale dar și a pacienților cu patologii cronice de rinichi.
Se ocupă de partea de design al platformei, inclusiv crearea de resurse vizuale.
Este faculty mentor în cadrul internship-ului NSMC, în cadrul căruia se ocupă de instructajul din rotația de abstracte vizuale iar la rândul său a realizat abstracte pentru Kidney Medicine, AKJD (American Journal of Kidney Diseases), ACKD (Advances in Chronic Kidney Diseases) și Ki-Reports.
Ocupă poziția de formal editor pentru abstracte vizuale al CJASN (Clinical Journal of the American Society of Nephrology).

Prietenii & partenerii noștri:

Vrem să auzim de la tine!

Lasă-ne un mesaj și promitem să-ți răspundem cât de repede cu putință.

Nu uita însă să verifici întrebările frecvente. Vei găsi acolo cele mai comune curiozități. Poate este și a ta printre ele?

Iar dacă ești un membru al presei sau similar, nu uita să arunci un ochi peste press kit-ul nostru. Îți va ușura munca de căutare și informare!