Despre noi

Medtinker este o platformă de educație, dezvoltare profesională și personală dedicată studenților la facultăți medicale, psihologilor, farmaciștilor și medicilor de orice fel.

Din 2016 te ajutăm să fii mai bun folosind tehnici din neuropsihologie, educație, filosofie și sociologiei.

Vrem să auzim de la tine!

Contact Form

Alin Teodosiu MD

co-founder, chief executive officer

medic specialist neurolog

Medic specialist neurolog cu un interes profesional pentru medicina de somn și educația medicală modernă.

Se ocupă de funcționalitatea tehnică, UX și de crearea de content pentru Medtinker.

Este absolvent a multiple cursuri de dezvoltare profesională de la Universitățile Duke, Yale și Michigan pe subiecte precum neuroștiință, psihologie, neurofiziologia somnului și tehnici educaționale medicale.

Este fost-coordonator al departamentului științific din cadrul SSCR (Societatea Studențească de Chirurgie din România).

Corina Teodosiu MD

co-founder, chief design officer

medic specialist nefrolog

Medic specialist nefrolog cu un interes pentru principii generale de alimentație sănătoasă și a pacienților cu patologii cronice de rinichi.

Se ocupă de design-ul platformei, inclusiv crearea de resurse vizuale.

Este faculty mentor în cadrul internship-ului NSMC (responsabilă de instructajul din rotația de abstracte vizuale) iar la rândul său a realizat abstracte pentru Kidney Medicine, AKJD (American Journal of Kidney Diseases), ACKD (Advances in Chronic Kidney Diseases) și Ki-Reports. Ocupă poziția de formal editor pentru abstracte vizuale al CJASN (Clinical Journal of the American Society of Nephrology).

Care este povestea Medtinker?

2016 – De unde a pornit totul

În timpul pregătirii noastre pentru examenul de rezidențiat, strângem la un loc notițele de curs, schemele, tehnicile de învățare și le împărtășim cu colegii noștii.

Feedback-ul este incredibil și ne împinge de la spate să evoluăm conceptul inițial.

2017 – Planificarea începe

În primul an de rezidențiat, începem pregătirea primei versiuni a platformei. Ne informăm despre cele mai bune practici ale unui astfel de proiect și cum putem să integrăm cunoștințele noastre păreexistente despre educație.

(2018-2021) Prima versiune a Medtinker

În prima parte a vieții platformei, am găzduit cursuri online pentru examen bazate pe bibliografia compendiilor de rezidențiat.

Cu 50.000+ vizualizări din partea 6.000+ de colegi individuali, o considerăm un succes în mediul educației medicale online din România.

(2021-2022) Medtinker v2.0

După retragerea bibliografiei pe care cursurile noastre erau bazate, decidem să transformăm complet Medtinker.

Astfel concepem și implementăm cursuri noi, cu informații esențiale din diverse domenii precum științele educaționale, neuropsihologie, filosofie și nu numai.

(2022-actual) Medtinker v2.1

Progresul în următorii 2 ani este încetinit datorită provocării examenelor de medic specialist. Cu toate acestea, platforma este adusă la zi, optimizată iar noi funcționalități precum Laboratorul și Drumurile Medtinker sunt lansate.

Cele două podcast-uri sunt retrase iar conținutul lor este reconsolidat către canalul de YouTube.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei