Drumurile Medtinker

Această componentă intenționăm să fie un set atent ales de resurse, unelte și persoane/instituții pe care le poți utiliza/urmări cu scopul de a parcurge o cale alternativă în cariera medicală. Obiectivul principal este să răspundă la întrebarea „ce altceva pot să fac profesional cu cunoștințele mele medicale”.

Inspirația pentru acest experiment provine de la Designer Paths – o listă personalizată de resurse ce te pond ghida în cariera de designer (web, graphic, motion designer, etc.) și intenționăm să o replicăm pentru Medtinker cu adaptările potrivite comunității medicale.

Cum funcționează

Te vor ajuta să-ți transformi modul în care te privești. Vei fi o persoană mai motivată, vei stabili obiective și le vei îndeplini, vei duce o viața examinată și sănătoasă atât fizic cât și psihic.

  • Utilizatorul răspunde la un set de întrebări ca noi să înțelegem punctele sale forte și cele slabe, capacitățile preexsitente și interesele sale
  • Pe baza răspunsurilor, utilizatorul primește un set de resurse, unelte și persoane/instituții atât de pe platforma Medtinker dar și din alte surse de care să se intereseze

Cum te va ajuta

Mult prea puține informații de calitate iar majoritatea sunt în formate și locații diferite ➜ adunăm la un loc cele mai bune și le prezentăm într-un mod simplu și elegant.

Majoritatea persoanelor nu-și pot identifica abilitățile și interesele extramedicale și care dintre acestea sunt utile profesional ➜ chestionarul analizează aceste componente și grupează răspunsurile spre căi sau „drumuri” de început.

Cum ne poți ajuta

Deși ne poți lăsa feedback despre orice, suntem interesați în mod special:

  • ce alternative profesionale ești curioasă/curios sau despre care nu consideri că ai destule informații
  • ce resurse conisderi că ți-ar fi necesare pentru a înțelege mai bine o cale/drum „neobișnuit” în cariera medicală
Laboratory Feedback
Item added to cart.
0 items - 0,00 lei