Ghidul Medtinker


Medtinker Logo Inverted (For Dark Banner)


YouTube


Laborator


Contact


Despre noi


Login sau Înregistrare

O calătorie spre
cea mai bună variantă a ta

Ghidul bazat pe dovezi științifice ce te ajută să fii un profesionist cu claritate, un student & medic eficace și o persoană aptă social

16+ din colegii tăi participă deja la curs


Cumpăr ghidul

sau🠫 să afli mai multe

sau 🠫 să afli mai multe

Cum te ajută, concret

Ghidul Medtinker este o călătorie prin cele mai importante concepte din neuro-psihologie, educație, filosofie și sociologie pentru orice student sau medic.

El te va ajuta să…
 • Devi o persoană mai eficientă

Vei învăța cum să stabilești și să îndeplinești obiective cu valoare reală, vei fi motivat(ă) să începi și să termini orice plan și vei duce un stil de viață sănătos fizic și psihic.
 • Devi un student & medic mai competent

Ce înseamnă un medic excepțional? Sunt cei care știu cum să învețe puțin și bine, cei care își înțeleg propria minte și care merg un pas mai departe combinând medicina cu alte domenii.
 • Devi un prieten & coleg mai bun

Vei stăpâni abilități interpersonale cheie – munca în echipă, delegarea sarcinilor sau empatia cognitivă pentru pacienții tăi și îți vei construi un cerc de contacte pentru cariera ta.

Ce este, concret

Dacă am folosi un singur cuvânt să descriem ghidul, acela ar fi „monumental”.

Nu a fost creat drept un „quick fix”, a fost creat să fie „tot ce ai nevoie”.

 • 3 Unități・9 Module・45 Lecții Video & Text

Sute de ore de muncă, creat pe baza celor mai bune practici educaționale

 • 5 ani experiență educațională・11 ani reflecție personală

Toate lucrurile de care nu am știut în facultate, rezidențiat până în prezent

 • 184 referințe din literatura științifică

Comprehensiv, bazat pe dovezi științifice, fără zvonuri sau mituri

Cum este structurat Ghidul Medtinker

1. Introspecție

(în curând)

Logo Introspecție v2

În primele 3 module, vei învăța cum să fii o persoană mai motivată, să stabilești obiective pe care să le și îndeplinești, să duci un stil de viață mai sănătos atât fizic cât și psihic.


ÎN CURÂND!

 • 1.1 Mindset

  Totul începe cu un „strop” de introspecție. Așa că dacă dorești să fi mai bun, în primele 5 lecții capeți bazele – obiective, motivație greșeli de care nu ești conștient(ă) și nu numai.

 • 1.2 Stil de Viață

  Teoria este importantă dar în următoarele 5 lecții schimbăm direcția spre practică. Vei învăța cum să-ți creezi și îndeplinești planurile și să-ți menajezi resursele necesare.

 • 1.3 Meditație

  Revoluția mindfulness este aici să rămână. Și din motive puternice – este ușor de practicat și are dovezi solide. În următoarele 5 lecții afli dacă este pentru tine și cum practici.

2. Inspecție

Logo Inspecție v2

Următoarele 3 module sunt despre cunoștințe și relația ta cu ele. Vei învăța cum să înveți mai eficient și cu rezultate de durată, cum să cauți și să dezvolți abilități esențiale atât din medicină cât și din domenii conexe.

Video Introductiv

CUMPĂR MODULUL

 • 2.1 Cum Să Înveți (Part I)

  Dacă vei aplica o soluție fără să înțelegi mecanismul, nu vei reuși. În primele 5 lecții vei afla cum funcționează neuropsihologic procesul învățării dar explicat în termeni ușor de înțeles.

 • 2.2 Cum Să Înveți (Part II)

  După ce ai înțeles procesul, acum îl poți îmbunătăți. Mai exact, în următoarele 5 lecții vei deprinde tehnici de studiu bazate pe dovezi științifice și le vei implementa.

 • 2.3 Noi orizonturi

  În ultimele 5 lecții, explorăm un pic epistemologia – filosofia cunoștințelor. Vei învăța cum să privești tipurile de cunoștințe și îți vom propune 4 domenii esențiale, conexe medicinei.

3. Extrospecție

(în curând)

Logo Extrospecție v2

Ultimele 3 module le dedicăm relației cu cei din jur. Oamenii sunt complicați și vei învăța cum să interacționezi cu pacienții, cu colegii tăi și te vom ajuta să-ți stabilești un cerc de contacte.


ÎN CURÂND!

 • 3.1 Interacțiunea cu Colegii

  Faci parte dintr-o comunitate aparte. Iar apartenența vine la pachete cu reguli sociale pe care trebuie să le deprinzi. Asta vei învăța în primele 5 lecții ale modului.

 • 3.2 Interacțiunea cu Pacienții

  Relațiile pe care le stabilești cu pacienții sunt unul din factorii esențiale actului medical și satisfacției tale profesionale. În următoarele 5 lecții capeți tehnici puternice, ușor de aplicat.

 • 3.3 Cercul Tău de Contacte

  Indiferent cât de bine pregătit profesional sau cât de echilibrat ești în plan personal, fără cei din jur nu vei supraviețui. Ultimile 5 lecții te învață cum să-ți crești cercul de contacte.

Ești la doar câteva click-uri distanță…


 • 1. Intri în cont

 • 2. Cumperi ghidul


Vreau să investesc în mine!

https://medtinker.ro/wp-content/uploads/2023/02/Ghid-Preview-1.webm

Creat să-ți respecte timpul

Indiferent de cât de ocupată este ziua ta, vei avea timp de acest curs – a fost conceput din start să se plieze pe orarul celei mai ocupate persoane posibile.

Îl poți parcurge în varianta video, text sau ambele în același timp.

Folosim tehnici de educație moderne

Educația medicală modernă nu poate fi… slide-uri prost făcute de către instructori nepregătiți în ședințe Zoom plictisitoare.

Ghidul Medtinker include exerciții, referințe, ilustrații explicative și resurse moderne.

https://medtinker.ro/wp-content/uploads/2023/02/Ghid-Preview-2.webmhttps://medtinker.ro/wp-content/uploads/2023/02/Ghid-Preview-3.webm

Integrat cu restul platformei

Merge mână în mână cu toate lucrurile wow pe care le găsești aici, în mod special 13 dintre resursele din Biblioteca Medtinker.

În plus, poți reduce prețul cu până la 100% prin Nivelele de Activitate și Gears!

„Pot afla informațiile din ghid din alte surse, gratis.”

Internetul este un „wild west” al cunoștințelor. Deși poți să te descurci, va trebui să depui timp și efort pe care probabil nu le ai.

 • Ghidul este destinat celor din medicină

Nu este un curs pentru populația generală. El abordează problemele unice pe care doar cineva ca tine le va întâlni și folosim exemple din domeniul medical.

 • Informațiile au o bază științifică, nu sunt mituri

Oricine îți poate da un sfat. Dar câte dintre acestea chiar sunt eficiente și dau rezultate? Știai că majoritatea studenților consideră că „repetiția este mama învățăturii” deși NU este adevărat?

 • Nu îți oferim soluții rapide, îți oferim soluții de durată

Pentru un skill urgent dar nesemnificativ, un filmuleț de 60 de secunde pe TikTok probabil că îți va fi de ajuns. Dar pentru ceva pe care-l vei folosi toată viața, ai nevoie de toate detaliile.

 • Tot ce ai nevoie într-un singur loc

Dacă ar fi să capeți echivalentul de cunoștințe, ar trebui să te abonezi la 13 newsletter-uri, să citești 27 de cărți de dezvoltare și tot așa. Ghid-ul include tot, într-un singur loc, prezentat în același mod.


Vreau să fiu eficient(ă)

De ce să ai încredere?

 1. Suntem un proiect cu experiență

Nu este primul nostru dans. Am ajutat pe rețelele sociale 8.900+ dintre colegii tăi pe parcursul a 7 ani de activitate. Ghidul Medtinker este magnum opus-ul nostru.

8.900+

8.900+

colegi ajutați

7 ani

7 ani

de activitate

100

100

Referințe din
studii/metaanalize

35

35

Referințe din
cărți/tratate

49

49

Referințe din
site-uri/altceva

2. Ghidul Medtinker nu-ți vinde falsități

Ghidul a fost construit pe dovezi științifice – avem printre cele mai multe referințe din orice curs online de dezvoltare personală & profesională.

3. Creat de mentori super nerdy profesioniști

 • Corina este faculty în cadrul internship-ului NSMC, VA editor pentru KI Reports, editor social media pentru Kidney Medicine și editor de abstracte vizuale pentru CJASN.
 • Alin utilizează tehnici dobândite de la universități din străinătate precum Yale, Duke sau Michigan și a găzduit în trecut cursuri pentru examenul de intrare în rezidențiat cu 50.000+ vizualizări unice.

Alin

Alin

Medic specialist neurolog pasionat de orice ține de somn (inclusiv să-l practice) și de educație medicală modernă. Poate mânca o plăcintă de mere întreagă de unul singur.

Corina

Corina

Medic specialist nefrolog cu doi ochi ageri, pasionată de principiile de alimentație sănătoasă și design-ul digital. Are un număr record de carnețele cu doodles.

4. Ce ne-au transmis colegii tăi de-a lungul anilor

5. Ce spun cei cu care am colaborat

Alin și Corina sunt doi profesioniști desăvârșiți. Dincolo de lumea medicală, pasiunea lor pentru educație este incredibilă. În colaborările pe care le-am avut până acum am putut observa autenticitate, atenție la detalii și o sete pentru cunoaștere. Am încredere că produsele lansate de ei sunt foarte valoroase.
Mihai Voinea MD
Mihai Voinea MDCo-Founder at Marsilian
Îl cunosc pe Alin de mult timp și îi împărtășesc viziunea. Cred că ce a creat prin noua versiune Medtinker oferă exact ce aveau nevoie viitorii medici: mentori, precum și o comunitate legată.
Teo Dumitru MD
Teo Dumitru MDCMO at Grile Rezidențiat
Medtinker este o platformă completă ce iți oferă resursele necesare pentru a iți construi cariera dorită. Cursurile cuprind informații variate ce te ajută să te dezvolți atât personal cat si profesional iar secțiunea de forum iți oferă posibilitatea sa discuți cu alte persoane din comunitatea ta și să schimbați idei – sharing is caring after all.
Alexandra Chiriac MD
Alexandra Chiriac MDFounder at eMedisCumpără* acum ghidul în 2 pași simpli!


 • 1. Intri în cont

 • 2. Cumperi ghidul

Introspecție

În Curând

 • cum să devi o persoană mai eficaceInspecție

133 Lei

 • cum să devi un student mai eficient
 • 3 module, 15 lecții video & text
 • 4 resurse din biblioteca Medtinker
 • 9 resurse suplimentare (externe)
 • prima trecere prin materie: ~2 ore
 • acces pe toată viața la update-uri


Cumpăr Acum

Extrospecție

În Curând

 • cum să devi un prieten mai bun


*Cursul este gratuit dacă nu îți permiți.

Dacă te afli într-o situație financiară dificilă dar îți dorești să participi la curs, contactează-ne. Nu uita să ne transmiți email-ul/username-ul contului tău de pe Medtinker iar în maximum 72 de ore îți vom onora solicitarea, no questions asked.

© 2016-2023 – Medtinker Education S.R.L. | CUI: 44439440, Registrul Comerțului: J40/10392/2021 | Adresă: Intr. Ceauș Radu, nr. 1, ap. 1, București, sect. 3 | Contact: hello@medtinker.ro

Drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate asupra conținutului de site și datelor de pe site sunt deținute de Medtinker Education S.R.L.


Envelope


Facebook


Instagram


Linkedin


Tiktok


Twitter


Youtube

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei