Întrebări frecvente

Mai jos vei găsi cele mai comune curiozități. Fie că este vorba de cursuri, de platforma socială sau orice altceva, îți recomandăm să începi de aici căutarea.

Medtinker este o platformă de dezvoltare personală și profesională dedicată studenților facultăților medicale, farmaciști, psihologi și medici de orice fel. Noi credem că drumul spre cea mai bună varianta a ta necesită să tinker-ești — îmbunătățiri mici dar consistente, bazate pe dovezi științifice.

Pe scurt, noi găzduim: cursuri online de educație medicală și dezvoltare, o bibliotecă de resurse cu materiale și tehnici acționabile, un canal de YouTube și un blog unde vei găsi articole comprehensive dar și câteva postări ceva mai subiective.

Deși fondatorii platformei au pregătirea formală în medicină generală, Medtinker este dedicat oricărui profesionist din domeniu medical sau înrudit (student(ă) indiferent de specialitate sau an, medic indiferent de specialitate sau grad profesional, psiholog, farmacist, personal mediu).

Majoritatea conținutului este gratuit: platforma, video-urile, postările de pe wiki/blog și o parte din resursele pe care ți le oferim. O parte din cursuri sunt contra cost, o parte sunt gratuite.

În plus, platforma include un sistem de recompensă a activității tale: Gears și Nivele de Activitate prin care poți reduce prețul cu până la (inclusiv) 100%.

În plus, în plus, încercăm să menținem o politică de altruism eficace — dacă ești într-o situație financiară precară dar dorești să accesezi orice de pe platformă, contactează-ne și îți vom onora solicitarea în 24-72h, no questions asked.

Fiecare curs are o perioadă de grație ce variază de la caz la caz în care îți putem returna banii dacă nu ești mulțumit(ă), fără nici o întrebare suplimentară. Totul, desigur, în limita termenilor și condițiilor pentru care ți-ai exprimat acordul în momentul creări contului pe Medtinker. Spre exemplu, nu putem să-ți returnăm banii după ce ai parcurs întreaga materie dintr-un curs.

Însă fi fără griji, în 5+ ani de activitate, ne-au fost solicitați banii înapoi o (1) singură dată.

Medicina vine la pachet cu multă responsabilitate și înțelegem că vrei să te informezi doar din surse sigure și nu platforme „dubioase”. Știm, suntem și noi în situația ta. Nu ne place să ne lăudăm singuri dar pentru a te reasigura, poți găsi o parte din lucrurile care ne recomandă aici.

Dar pe scurt: existăm încă din anul 2016, folosim tehnici deprinse de la universități din străinătate precum Yale, Duke sau Michigan, am lucrat/lucrăm cu multiple platforme educaționale de calitate din România și cu jurnale medicale și educaționale din străinătate.

Suntem extrem de onorați față de colegii ce solicită pregătirea unu-la-unu pentru examenul de rezidențiat/admitere/orice altceva. Îți mulțumim pentru încrederea pe care vrei să ne o acorzi. Din păcate, în momentul actual nu oferim acest gen de serviciu.

Nu ai găsit ce căutai? Contactează-ne!

Contact Form
Item added to cart.
0 items - 0,00 lei