Întrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări.

Mai jos vei găsi cele mai comune curiozități. Fie că este vorba de cursuri, de podcast-uri, de platforma noastră socială sau practic despre orice altceva, îți recomandăm să începi căutarea de aici.

Medtinker este platforma pe care te afli acum. Este este o platformă de dezvoltare personală și profesională pentru studenți la facultăți medicale, farmaciști, psihologi și medici de orice fel. Noi te ajutăm să tinker-ești – schimbări mici cu impact semnificativ în fiecare zi. În plus, suntem gazda a două podcast-uri:

  • Medicinistul Multipotent – ajutorul tău virtual când vine vorba de alegerea unei specialități pentru rezidențiat.
  • Kidney & The Brain – primul podcast dedicat medicilor rezidențiat în cadrul cărora discutăm despre diverse probleme & soluții din lumea și cultura medicală.

În plus de cele două podcast-uri, vei găsi cursuri online de educație medicală și dezvoltare personală cu diverse obiective, teme și dificultăți.

Îți oferim o bibliotecă de resurse cu materiale și tehnici extrem de utile. Iar pe blog vei găsi content informativ pentru cariera ta dar și câteva lucruri pentru viața ta personală. 100% worth the read!

Da! Deși fondatorii platformei au pregătirea formală în medicină generală, conținutul de pe acest site este dedicat oricărui student la o facultate medicală, medic indiferent de specialitate, psiholog sau student(ă) la psihologie, personal mediu sau oricine interesat de medicină sau dezvoltare personală în general.

Platforma socială, podcast-urile, postările de pe blog și o parte din resursele pe care ți le oferim sunt gratuite. O parte din cursuri sunt contra cost, o parte sunt gratuite.

În plus, platforma include un sistem de puncte ( Gears) și un sistem de rang ( Nivele de Activitate) prin care poți să scazi prețul cu până la 100%. Poți aplica discount-ul la final, pe pagina de plată. Află mai multe despre sistem aici.

Suntem conștienți că o parte din serviciile și/sau produsele educaționale pe care ți le oferim pot să pară la prima vedere supra-apreciate ca preț. De asemenea știm că nu toată lumea are la dispoziție asemenea sume pentru dezvoltarea personală. Am fost și noi studenți în trecut și știm cum este. Ca atare, prin ecosistemul de Gears încercăm să te ajutăm să recuperați o parte din banii investiți în platforma noastră (poți folosi acele puncte să reduci costul cu până la 100%).

Dar chiar și așa vrem să-ți clarificăm o parte din considerentele pe care ne bazăm atunci când stabilim un preț:

  1. Costul minim statistic. Pe scurt, înainte să lansăm un nou produs sau serviciu, de regulă creăm un sondaj unde îți solicităm opinia despre mai multe aspecte, inclusiv legat de preț. Costul minim statistic de la care pornim îl considerăm cea mai mică sumă pe care minim 30% din cei întrebați sunt dispuși să o plătească. Spre exemplu, pentru cursul de Mentorat Medtinker, aceasta a fost 300 RON.
  2. Evoluția produsului/serviciului. În funcție de cât de mult evoluează ideea noastră originală din punct de vedere cantitativ și/sau calitativ considerăm creșterea prețului cu până la 200% în funcție de resursele necesare, numărul de ore investit etc.
  3. Taxele și impozitele. În România acestea sunt extrem de mari raportat cu celelalte țări UE. În plus, faptul că operăm sub egida unui S.R.L. vine la pachete cu costuri suplimentare sub forma de contabil, avocat și alte servicii pe care le plătim. Aceste costuri nu se reflectă complet în produsul final dar ne rezervăm dreptul să adăugăm 10%-24% la prețul final.
  4. Conținutul deja gratuit. Pe lângă serviciile și produsele contra-cost, deja creăm și publicăm enorm de mult conținut care este pro-bono precum podcast-urile, o bună parte din resursele din bibliotecă, postările de pe blog și nu numai.
  5. Alte considerente. Cele 4 menționate anterior sunt doar o parte din lucrurile pe care le avem în vedere. Cert este că investim extrem de mult atenție și efort în această decizie, nu suntem motivați doar de ideea profitului.

Medicina vine la pachet cu multă responsabilitate și înțelegem că vrei să te informezi doar din surse sigure și nu platforme dubioase. Știm, suntem și noi în situația ta. Nu ne place să ne lăudăm singuri dar pentru a te reasigura, îți lăsăm o parte din lucrurile ce ne recomandă:

Sigur. Fiecare curs are o perioadă de grație ce variază de la caz la caz în care îți putem returna banii dacă nu ești mulțumit(ă), fără nici o întrebare suplimentară. Totul, desigur, în limita termenilor și condițiilor pentru care ți-ai exprimat acordul în momentul creări contului pe Medtinker. Spre exemplu, nu vom putea să-ți returnăm banii după ce ai parcurs întreaga materie dintr-un curs.

Verifică pagina fiecărui curs pentru a afla care este aceasta și te rugăm să ne contactezi dacă dorești banii înapoi.

Suntem extrem de măguliți față de colegii ce solicită pregătirea unu-la-unu pentru examenul de rezidențiat/admitere/orice altceva. Vă mulțumim pentru încrederea pe care vreți să ne-o acordați.

Din păcate, în momentul actual nu oferim acest gen de serviciu. Dar cursurile sunt construite din start pentru a include contactul direct dintre mentori și studenți și între studenți și colegii lor. Ți le putem recomanda cu toată încrederea!

Pentru a proteja comunitatea creată în jurul Medtinker, poți comunica direct cu alți colegi doar în momentul în care atingi Nivelul II de activitate. Poți însă pune întrebări și oferi răspunsuri în forum-uri și poți contribui la discuțiile specializate din grupuri de la orice nivel.

Site-ul nostru este protejat împotriva bots-ilor prin serviciul reCAPTCHA al Google. Varianta 3 al acesteia nu mai utilizează acel mini-game în care trebuie să alegi imagini (este invizibilă) dar câteodată nu funcționează cu extensii de browser sau aplicații ce blochează script-uri de pe un site.

Te rugăm să oprești acestea sau să ne treci pe whitelist și să mai încerci o dată.

Notă: nu utilizăm reclame, nu intenționăm să le utilizăm și nu folosim extensii prin care minăm criptomonezi de pe PC-ul tău, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi.

Întotdeauna. 😄 Pe pagina de contact ne poți scrie oricând un mesaj și promitem să-ți răspundem cât de repede cu putință.