Medicinistul Multipotent

Primul mentor virtual în alegerea unei specialități

Podcast-ul Medicinistul Multipotent a luat naștere în 2018 cu un scop precis – să fie mentorul tău virtual, un ajutor de nădejde în alegerea unei specialități. A luat naștere fiindcă noi (colegii tăi mai mari) am intrat în rezidențiat fără prea multe informații „cu ce se mănâncă” o specialitate sau alta. Un dezavantaj major ce nu am vrut să se propage mai departe viitoarelor generații.

Am vrut ca tu să ai parte de informațiile pe care noi nu le-am avut, să iei o decizie informată și nu „pe auzite”. Nimic mai mult nimic mai puțin.

De atunci însă, mediul educației medicale online din România s-a schimbat enorm. Multe alte proiecte sau persoane s-au ridicat la nivelul provocării și au pornit propriile lor serii incredibile de interview-uri cu rezidenți din diverse specialități. Din fericire, nici noi nu ne-am lăsat mai prejos iar Medtinker a crescut de la an la an. Cu toate acestea, Medicinistul Multipotent din păcate a rămas în urmă. Și deși decizia de a retrage primul nostru podcast nu ne-a venit ușor, a trebuit să ne restabilim prioritățile.

Sezonul 1 din Medicinistul Multipotent conține 9 episoade incredibile. Am abordat diverse specialități de la psihiatrie, la ginecologie cu invitați extrem de dornici ca tu să afli mai mult despre specialitatea lor. Toate aceste episoade vor fi în continuare disponibile pe pagina noastră de YouTube și le poți audia oricând.

Dar la momentul actual, sezonul 2 nu este în producție și nu este pe lista noastră de planuri pe termen lung. Dar pe viitor cine știe? Sau mai degrabă, tu ce părere ai? Lasă-ne un mesaj! 😄

Îți mulțumim enorm pentru 3 ani incredibili, pentru 6.028 de audieri unice.