Augmentează-ți viața & cariera medicală

Te ajutăm să fi mai bun prin tehnici moderne de neuropsihologie, educație, filosofie și sociologie.

scroll în jos să afli mai multe

swipe în jos să afli mai multe

Cum te ajută Medtinker?

Te ajută să creezi schimbări reale în viața și cariera ta

Dacă vrei să prosperi în secolul 21 trebuie să gândești altfel decât ai făcut-o până acum.

Trebuie să înțelegi cum să înțelegi și să aplici concepte cheie din neuropsihologie, educație, educație și sociologie, nu doar să… memorezi informații.

Îți facilitează dezvoltarea personală & profesională

„O carieră și o viață personală prosperă necesită sacrificii mari” – nu este (complet) adevărat.

Resursele noastre de dezvoltare bazate pe dovezi științifice au un impact puternic și necesită schimbări minore în obiceiurile tale.

Nu-ți irosești timpul & atenția

Timpul și atenția ta sunt importante. Știm cum este să te pierzi pe rețelele sociale așa că Medtinker abordează altfel problema.

Pui întrebări, capeți răspunsuri clare și găsești colegi pentru oricare dintre ideile tale.

Descoperi o cale nou

Incertitudinea este ceva normal – „nu știu care este următorul pas în carieră” sau „cum pot să devin mai bun în ceea ce fac?”

Medtinker îți aduce la un loc tot ce ai nevoie, inclusiv resurse externe, să găsești o cale mai departe. Poate chiar una de care nu știai până acum.

Crează-ți un cont acum, gratuit!

Colegii tăi te așteaptă pe Medtinker

Discuții

Forum-uri

Dar mai mult decât suma componentelor sale

Medtinker este o platformă de dezvoltare personală și profesională pentru studenți la facultăți medicale, farmaciști, psihologi și medici de orice fel, bazată pe dovezi științifice.

Găzduim cursuri, video-uri, resurse în format text, grupuri, forum-uri și nu numai.

Întotdeauna îmbinăm mai multe perspective

Avem o glumă internă: dacă Medtinker ar fi o gumă de mestecat, aroma sa ar fi fresh, de mentă la exterior și citric, de portocală pe măsură ce ajungi în centru.

De ce? Fiindcă noi îmbrăcăm informații de calitate într-un pachet modern și friendly.

Mai ai vreo nelămurire?

Medtinker este site-ul pe care te afli acum. Este o platformă de dezvoltare personală și profesională pentru studenți la facultăți medicale, farmaciști, psihologi și medici de orice fel. Noi te ajutăm să tinker-ești – schimbări mici cu impact semnificativ în fiecare zi.

În plus de canalul de YouTube, vei găsi cursuri online de educație medicală și dezvoltare personală cu diverse obiective, teme și dificultăți.

Îți oferim o bibliotecă de resurse cu materiale și tehnici extrem de utile. Iar pe blog vei găsi content informativ pentru cariera ta dar și câteva lucruri pentru viața ta personală. 100% worth the read!

Da! Deși fondatorii platformei au pregătirea formală în medicină generală, conținutul de pe acest site este dedicat oricărui student la o facultate medicală, medic indiferent de specialitate, personal mediu sau oricine interesat de medicină sau dezvoltare personală în general.

Platforma socială, podcast-urile, postările de pe blog și o parte din resursele pe care ți le oferim sunt gratuite. O parte din cursuri sunt contra cost, o parte sunt gratuite.

În plus, platforma include un sistem de puncte ( Gears) și un sistem de rang ( Nivele de Activitate) prin care poți să scazi prețul cu până la 100%. Poți aplica discount-ul la final, pe pagina de plată. Află mai multe despre sistem aici.

Medicina vine la pachet cu multă responsabilitate și înțelegem că vrei să te informezi doar din surse sigure și nu platforme „dubioase”. Știm, suntem și noi în situația ta. Nu ne place să ne lăudăm singuri dar pentru a te reasigura, îți lăsăm o parte din lucrurile ce ne recomandă:

Ce spun cei din domeniu

Nu pierde ocazia Medtinker!

Știm că sunt promisiuni mari, dar trebuie să ne acorzi doar… primul pas. De restul ne ocupăm noi, așa cum am făcut pentru și timp de:

6600 +
dintre colegii tăi
3 ani
de activitate

© 2016-2022 – Medtinker Education S.R.L. | CUI: 44439440, Registrul Comerțului: J40/10392/2021 | Adresă: Intr. Ceauș Radu, nr. 1, ap. 1, București, sect. 3 | Contact: hello@medtinker.ro

Drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate asupra conținutului de site și datelor de pe site sunt deținute de Medtinker Education S.R.L.